Skip to main content
TYM Transport & Logistique

eTrans en eMobile ondersteunen de brede waaier van logistieke activiteiten van TYM Transport

TYM Transport is bijna 10 jaar actief in het uitvoeren van gespecialiseerd transport en logistieke services aan professionals in de Loiretstreek (France). Zij maken van deze dienstverlening een echte erezaak. Wat aanvankelijk begon als het uitvoeren van express leveringen werd snel uitgebreid met maatwerk voor specifieke rondritten en vrachttransport . In een latere fase werd ook opslagruimte ter beschikking gesteld aan de professionals en bedrijven.

Voor het vrachttransport werd een netwerk van onderaannemers ontwikkeld dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die ook voor de eigen vloot worden gehanteerd. De opvolging van de bestellingen wordt verzekerd op dezelfde manier als voor de eigen voertuigen, de onderaannemers moeten uitgerust zijn met de geo-lokalisatie.

Enkele belangrijke cijfers :

TYM transport telt meer dan 20 medewerkers die jaarlijks 50000 klanten beleveren. De 50 voertuigen waarvan ca. de helft in eigen beheer rijden samen 2.8 miljoen km per jaar. De beide magazijnen staan garant voor 1100m2 opslagruimte.

Om aan de steeds toenemende kwaliteitseisen van deze diverse logistieke processen te voldoen koos TYM transport voor de vooruitstrevende oplossingen van EuroTracs. Vanuit het Transport Management Systeem eTrans worden alle orders verwerkt en ingepland. Voor het dynamisch uitvoeren van de diverse workflows en de real-time communicatie werd geopteerd voor de eMobile app. Hierdoor ontvangt zowel de klant als de planner ten allen tijde de meest up-to-date info over de bestelling.

Meer informatie:

Overzicht nieuws