Skip to main content

Transport Management Software in de cloud (TMS)

Optimale logistieke bedrijfsprocessen, het klinkt als een droomscenario voor elke transportonderneming of elk bedrijf met een eigen vloot aan vrachtwagens. Want u weet ook: efficiëntie vormt de sleutel tot uw succes.

Een hoog oplopende total shipping cost, gebrek aan transparantie, torenhoge administratie en niet-compatibele systemen zorgen er vandaag echter voor dat u veelal achter de feiten aan loopt.

Met de eTrans TMS software neemt u het stuur in handen! Dit gebruiksvriendelijke en snel renderende platform biedt u de nodige tools om uw logistieke processen te stroomlijnen en overzichtelijk te houden, om te communiceren en te plannen, om uw administratie te beheren en bovenal te groeien.

Vraag uw persoonlijke demo aan

Uw logistieke bedrijfsprocessen optimaliseren met eTrans TMS?
Wij tonen het u graag!

DEMO AANVRAGEN

eTrans TMS brengt MEERwaarde

 • Geen euro te veel
  U betaalt enkel voor de ingezette voertuigen tijdens een maand.  Op deze manier houdt u ook uw IT-kost onder controle tijdens minder drukke periodes.

 • Lage basisinvestering
  Bij ons geen torenhoge licentiekosten bij de opstart van een project. U betaalt voor het gebruikt van het product, en niet voor de aanschaf.

 • Snelle opstart
  EuroTracs heeft meer dan 20 jaar expertise opgebouwd en verwerkt in zijn producten.  Op deze manier kunnen wij u een snelle opstart garanderen met de functionaliteiten die in ons product zijn verwerkt.

 • Specifieke rekenmodules
  Eénieder heeft zijn manier om de transportkosten, en daarmee gepaarde extra’s te verrekenen.  Door de diverse transporttakken die wij in eTrans verwerken, hebben wij ook gezorgd voor een dynamisch geheel van modules voor verkoopprijzen te berekenen.

 • Integratie met PTV software
  Een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden.  Daarom integreren wij de volledige kaartsuite van PTV voor uw wagens, uw orders en uw ritten visueel voor te stellen.

 • Nieuwe functionaliteiten voor iedereen beschikbaar
  Is eTrans een afgewerkt product.  Zeker.  Maar ook weer niet.  Door de snel wijzigende logistieke wereld, werkten wij continue aan nieuwe functies, en stellen we deze ter beschikking van onze klanten.

Enkele functionaliteiten van ons
Transport Management Systeem

Fleet management

Beheer uw wagens, chauffeurs, trailers en andere activa. Hou controle over het vervallen van vergunningen, keuringsbewijzen, onderhoud en technische controle. Zorg dat u permanent weet waar uw wagens zich bevinden en controleer de rijstijl van uw bestuurders binnen deze TMS oplossing.

VOORBEELD

Registratie van orders

Orderregistratie kan op éénvoudige manier binnen het TMS platform. Eenvoudige selectie van klanten, lokaties, producten en andere gegevens, zodat u heel gedetailleerd uw info kan registeren.Maar ook via integratie, import en andere mogelijkheden kan u orders efficiënt aanmaken.

VOORBEELD

Planning

Maak een duidelijke planning met gedetailleerde grafische planborden en volg de status op. Plan orders in, aparte acties van order of maak een trip aan met gecombineerde acties. Dit kan in één oogopslag binnen het transport management systeem eTrans, door middel van drag- en drop functionaliteit.

VOORBEELD

Communicatie met bestuurders

Uw transport management kan nog efficiënter door het communiceren met uw chauffeurs. Daarom integreert eTrans verschillende telematica systemen om op uniforme wijze uw orders naar een boordcomputer door te sturen.

Verkoop en facturatie

Onmiddellijk de kosten en opbrengsten van uw orders evalueren zorgt voor een constante marge bewaking. U kan sneller dan ooit factureren maken en uw inkomende facturen aftoetsen tegenover de geplande kosten. Voor ieder transport hebben wij de gepaste tariefmodule.

Salaris beheer

U kan uw lonen berekenen en corrigeren op basis van de salaris data die u verkrijgt via uw boordcomputer. Ook de integratie met salaris software helpt u uw administratie te vereenvoudigen en sneller te werken zonder fouten.

Uitgebreid beheer van verkoop- en aankoopprijzen

Zowel langs verkoop- als aankoopzijde, bieden wij heel flexiebele modules voor het beheren van uw prijzen en extra kosten.

Klantenportaal

Bied uw klanten de juiste tool om hun orders te registreren en op te volgen. Laat de klant zijn proof of delivery consulteren, informatie toevoegen, …

VOORBEELD

Integratie via API’s, FTP en andere mogelijkheden

Gebruik onze integratietools voor het importeren van orders, ter beschikking stellen van updates aan externe systemen enz.  Door middel van een gedocumenteerd plaform kan u data uitwisselen vanaf of met externe systemen.

Geavanceerde planning met eTour

eTour maakt u een planningsvoorstel, rekening houdend met uw parameters, en berekent de meest complexe routes. Op deze manier zorgt u steeds voor de beste basisplanning.

VOORBEELD

Partner portal

Werkt u met onderaannemers, dan kan u met eTrans ook informatie met deze partners delen. Wij zorgen ook voor de self-billing mogelijkheden voor uw partners, om uw administratie te automatiseren.

… en zoveel meer functies om uw onderneming te ondersteunen.

Contacteer ons voor de juiste oplossing voor uw bedrijfsproces

CONTACTEER ONS

eTrans referentie in de kijker

Met ondersteuning van EuroTracs! NDQ Logistics ook na de Brexit goed op weg!

“Bij het zoeken naar een IT-partner kwamen we bij EuroTracs terecht en dat hebben we ons niet beklaagd”, legt Nicolas Dehaemers uit. “Er werd vertrokken van een basis TMS programma dat evenwel volledig werd aangepast en doorontwikkeld voor onze specifi eke activiteiten, zoals shortsea shipping en de planning van de ladingen.

LEES MEER

EuroTracs connects your business

“Wij willen logistieke bedrijven verbinden met hun klanten, leveranciers, onderaannemers en eigen medewerkers. We geloven dat een effectieve en betaalbare informatiedoorstroom het verschil maakt in deze snel veranderende en steeds mobielere wereld van transportlogistiek. Vanuit deze overtuiging ontwikkelen we zelf onze softwarediensten, modern en innovatief, steunend op bewezen nieuwe technologie en open platforms.”

Ook voor úw sector

 • Full Truck Load (FTL)

 • Less then Full Truck Load (LTL)

 • Groupage

 • Express en Distributie

 • Bulk en Liquiden

 • Temperatuur gecontroleerd

 • Container