Skip to main content

Transport Management Software in de cloud (TMS)

eTrans TMS is voor elke transportonderneming, of ieder bedrijf dat gebaat is bij volledige controle over orders, planning, wagenpark en optimalisatie van ritten dé transport management oplossing om deze belangrijke logistieke bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Dit platform zorgt ervoor dat u als onderneming mee kan genieten van de mogelijkheden die eTrans biedt zonder te investeren in lokale en dure hard- en software.

Ons TMS platform zorgt er ook voor dat u enkel betaalt voor wat u gebruikt. U communiceert vandaag enkel met een deel van uw vloot, of u gebruikt maar enkele wagens om deze maand uw orders uit te voeren, dan betaalt u ook enkel voor deze voertuigen.

eTrans probeert op een financieel correcte manier het transport management van iedere bedrijf te optimaliseren.

Vraag uw TMS demo aan

eTrans TMS is voor ieder transportbedrijf of iedere organisatie met transport gerelateerde activiteiten dé oplossing voor het optimaliseren van transport kritische processen.

CONTACTEER ONS

Voordelen TMS

 • Betaal enkel voor wat u gebruikt;
 • Lage basisinvestering;
 • Snelle opstart;
 • Specifieke rekenmodules;
 • Software As A Service;
 • Integratie met bekende telematica operatoren;
 • Geïntegreerd met PTV kaartsoftware;
 • Nieuwe functionaliteiten voor iedereen beschikbaar.

Sectoren

 • Full Truck Load (FTL);
 • Less then Full Truck Load (LTL);
 • Groupage;
 • Express;
 • Bulk;
 • Distributie;
 • Container;

Enkele functionaliteiten van ons
Transport Management Systeem

Fleet management

Beheer uw wagens, chauffeurs, trailers en andere activa. Hou controle over het vervallen van vergunningen, keuringsbewijzen, onderhoud en technische controle. Zorg dat u permanent weet waar uw wagens zich bevinden en controleer de rijstijl van uw bestuurders binnen deze TMS oplossing.

VOORBEELD

Registratie van orders

Orderregistratie kan op éénvoudige manier binnen het TMS platform. Eenvoudige selectie van klanten, lokaties, producten en andere gegevens, zodat u heel gedetailleerd uw info kan registeren.

Maar ook via integratie, import en andere mogelijkheden kan u orders efficiënt aanmaken.

VOORBEELD

Planning

Maak een duidelijke planning met gedetailleerde grafische planborden en volg de status op. Plan orders in, aparte acties van order of maak een trip aan met gecombineerde acties.

Dit kan in één oogopslag binnen het transport management systeem eTrans, door middel van drag- en drop functionaliteit.

VOORBEELD

Communicatie met bestuurders

Uw transport management kan nog efficiënter door het communiceren met uw chauffeurs. Daarom integreert eTrans verschillende telematica systemen om op uniforme wijze uw orders naar een boordcomputer door te sturen.

Verkoop en facturatie

Onmiddellijk de kosten en opbrengsten van uw orders evalueren zorgt voor een constante marge bewaking. U kan sneller dan ooit factureren maken en uw inkomende facturen aftoetsen tegenover de geplande kosten. Voor ieder transport hebben wij de gepaste tariefmodule.

Salaris beheer

U kan uw lonen berekenen en corrigeren op basis van de salaris data die u verkrijgt via uw boordcomputer. Ook de integratie met salaris software helpt u uw administratie te vereenvoudigen en sneller te werken zonder fouten.

Uitgebreid beheer van verkoop- en aankoopprijzen

Zowel langs verkoop- als aankoopzijde, bieden wij heel flexiebele modules voor het beheren van uw prijzen en extra kosten.

Klantenportaal

Bied uw klanten de juiste tool om hun orders te registreren en op te volgen.

Laat de klant zijn proof of delivery consulteren, informatie toevoegen, …

VOORBEELD

Salaris beheer

U kan uw lonen berekenen en corrigeren op basis van de salaris data die u verkrijgt via uw boordcomputer. Ook de integratie met salaris software helpt u uw administratie te vereenvoudigen en sneller te werken zonder fouten.

Integratie via API’s, FTP en andere mogelijkheden

Gebruik onze integratietools voor het importeren van orders, ter beschikking stellen van updates aan externe systemen enz.  Door middel van een gedocumenteerd plaform kan u data uitwisselen vanaf of met externe systemen.

Geavanceerde planning met eTour

eTour maakt u een planningsvoorstel, rekening houdend met uw parameters, en berekent de meest complexe routes.

Op deze manier zorgt u steeds voor de beste basisplanning.

VOORBEELD

Partner portal

Werkt u met onderaannemers, dan kan u met eTrans ook informatie met deze partners delen.

Wij zorgen ook voor de self-billing mogelijkheden voor uw partners, om uw administratie te automatiseren.

Gedetailleerde kaartsoftware

Onze TMS en FMS oplossing is voorzien van de meeste moderne kaartsoftware.  Via deze weg, kan u alle informatie (boodschappen, orders, planning) consulteren, maar ook uw eindklant tijdelijk toegang geven voor het opvolgen van hun orders.

VOORBEELD

Dashboards

Krijg inzicht in uw bedrijfsvoeringen, met onze dashboard componenten. Niet enkele mooie grafieken, maar gedetailleerde informatie die u helpt bij uw keuzes.

… en zoveel meer functies om uw onderneming te ondersteunen.

Contacteer ons voor de juiste oplossing voor uw bedrijfsproces

eTrans referentie in de kijker

Aernouts Logistics Support (Wommelgem) heeft tijdens de Transport & Logistics Awards de Truck ICT Award uit de brand gesleept!

“Een organisatie van vervoersprofessionals die u als klant dienen”. Met deze filosofie werkt Transport Fockedey dagelijks aan zijn bedrijfsproces om een steeds betere service te bieden aan zijn eindklanten

Voor een klein bedrijf heeft Aernouts Logistics Support alle troeven in handen van een groot bedrijf als je IT-systemen analyseert. Het sleutelwoord hierbij is ‘procesautomatisering’, een concept dat het bedrijf, dat gespecialiseerd is in het vervoer van fietsen en vervoer op maat, in staat heeft gesteld om te blijven groeien.

LEES MEER