Skip to main content

Bezoek Eurotracs, part of FleetGo, tijdens Transport & Logistics 2023


Als solution provider met jarenlange expertise in Transport Management Systemen, Telematica
en samenwerkingsplatformen zal Eurotracs mee deze beurs kleur geven. Transport & Logistics draait dit jaar rond digitalisatie, circulariteit en e-commerce. Laat deze topics net dé kern vormen van de Eurotracs oplossingen.
 

3 logistieke oplossingen die u op de rem doen staan bij stand 1.005 

  1. eTrans – Voor controle over uw orders, planning en wagenpark
    Met de eTrans TMS software neemt u het stuur in handen! Dit gebruiksvriendelijke en snel renderende platform biedt u de nodige tools om uw logistieke processen te stroomlijnen en overzichtelijk te houden, om te communiceren en te plannen, om uw administratie te beheren en bovenal te groeien. 
  2. eConnect – Uw logistieke keten in één oogopslag
    Deel orders met uw onderaannemers en informeer uw klanten tijdens de uitvoering. eConnect is de revolutie in de wereld van transport interchange systemen, laat toe uw samenwerking te automatiseren en te optimaliseren
  3.  eMobile – De toekomstgeoriënteerde boordcomputer
    Zowel eigen chauffeurs als onderaannemers goed aansturen is een must en dit zonder concessies te moeten doen aan functionaliteit en kwaliteit. De eMobile app zorgt ervoor dat uw bedrijfsproces niet stopt in het voertuig of zelfs wanneer de chauffeur buiten de cabine werkt.    

Wist-je-dat…  

Eurotracs eerder dit jaar de krachten bundelde met logistieke softwareleverancier FleetGO Group? Deze samenwerking zorgt voor een nog uitgebreider productaanbod met sterke gedeelde expertise, technologisch leiderschap en een breed geografisch bereik.  

Plan uw afspraak in met onze experten tijdens Transport & Logistics via het formulier op deze pagina. Wij maken graag tijd voor u.

 

*Het is verplicht om op voorhand online te registreren indien u Transport & Logistics Antwerp 2023 wenst te bezoeken.

▶︎ Registreer hier

Meer weten over onze oplossingen? Plan uw afspraak in met onze experten tijdens Transport & Logistics.