Skip to main content

Optimaliseer de Supply Chain en verhoog uw kwaliteitsstandaarden

Sluit mogelijke onderbrekingen binnen uw communicatie uit, om de processen binnen de logistieke keten te optimaliseren en uw kwaliteitsstandaarden te verzekeren. Onze diensten ondersteunen uw proces, ongeacht welk telematicasyteem, transport management systeem of business software u gebruikt, en dit vanaf de eventuele time-slot boeking tot de levering. eConnect is de control tower die waarde brengt.

Door gebruik te maken van de beschikbare middelen voor transport in de meest geoptimaliseerde manier, het besparen van brandstof, het verlagen van CO2 uitstoot, en het verminderen van leveringstijden, brengt EuroTracs dichter bij uw doel. Via een cloud-based controle centrum, voorziet ons open web platform eConnect u en alle partijen binnen de logistieke keten van een geautomatiseerde opvolging, vanaf afhaling tot levering.

Samenwerking en transparantie in logistieke keten

Werkende integraties met meer dan 370 telematica en TMS/ERP providers, en werkende referenties in de markt.

CONTACTEER ONS

Meer transparantie in uw logistieke proces

  • Eénvoudig uniform orders en updates uitwisselen
  • Geautomatiseerd tracken van shipments
  • Pro-actieve alarmering
  • Gedetailleerde inzichten
  • Pro-actief opvolgen van ETA’s en statussen
  • Gestroomlijnde samenwerking en verhoogde efficiëntie
  • Eén waarheid in de volledige keten
  • Lagere kosten, betere dienstverlening
  • Eénvoudig connecteren
450
More than 450 connected telematics solutions
200.000
More than 200.000 shipments monitored per month
3.000
More than 3000 connected carriers
60 mio.
More than 60 mio. positions per day

Uniform uitwisselen van transportopdrachten

Voor de verlader, het transportbedrijf en de ontvanger is het vandaag mogelijk om orders en zendingen te delen met onderaannemers, en toch het overzicht te houden over de uitvoering van deze; en dit om op die manier de hoogste kwaliteit tijdens de uitvoering van een transportopdracht te garanderen.

Daarnaast wordt van het transportbedrijf en zijn onderaannemer steeds meer flexibiliteit verwacht, en zorgt eConnect ervoor dat alle partijen de meerwaarde van eConnect in hun eigen bedrijfsvoering kunenn benutten.

ORDER EXCHANGE GATEWAY

Monitoring van opdrachten met de eConnect Control Tower.

De live-verslaggeving over de diverse ritten en bijhorende rapporten, maken het u als beslisser mogelijk om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer iets verkeerd loopt. Door snelle reactie kan u steeds last-minute wijzigingen doorvoeren en toekomstige identieke zendingen onmiddellijk bijsturen.

Door middel van ‘management by exception’ kan u zich concentreren op bewegingen die dreigen verkeerd te lopen en bijsturen tot aan de last-mile.

ORDER EXECUTION MONITORING

EUROTRACS

Order exchange Gateway | Order Execution monitoring | eConnect app

voor de verlader

U wenst uw verzendingen on-line te delen en in real-time updates ontvangen op een uniforme manier? U zoekt een oplossingen om zich te focussen op uitzonderlijke situaties? eConnect biedt hiervoor de nodige werkmiddelen, om uw processen te optimaliseren.

LEES MEER
voor de vervoerder

Vandaag heeft u als transportbedrijf heel wat administratieve taken te vervullen. Wenst u dit te optimaliseren, en uw administratie te vereenvoudigen door middel van integratie, dan kunnen wij u helpen met eTrans, eMobile en eConnect

LEES MEER
voor de onderaannemer

Uw klant wenst meer real-time informatie gedurende de uitvoering van een opdracht? U gebruikt geen transport management software of telematica oplossing in uw ondernemingen?

LEES MEER

eConnect referentie in de kijker

Gefco selecteert het eConnect platform van EuroTracs voor de opvolging en monitoring van hun transportopdrachten.

Gefco streeft naar een continue verbetering van hun dienstverlening naar hun klanten alsook naar een betere samenwerking met hun partners. Om dit naar de toekomst verder te kunnen uitbouwen werd de keuze gemaakt voor eConnect van EuroTracs na een intensieve testperiode.

eConnect verschaft Gefco de nodige inzichten tijdens de uitvoering van hun orders door onderaannemers. Door het inzetten van honderden onderaannemers, met meer dan 300 verschillende telematica systemen, vormde dit voor Gefco ook een grote uitdaging.

LEES MEER

Betere transparantie in de Supply Chain voor Den Hartogh

EuroTracs introduceerde het eConnect platform bij Den Hartogh Logistics. Den Hartogh Logistics is een toonaangevende logistieke dienstverlener voor de (petro)chemisch industrie. Het internatioanaal opererende bedrijf maakte de laatste twee decennia een sterke groei door en is actief in 24 landen met 43 locaties / kantoren.

Met de eConnect configuratie brengt Den Hartogh Logistics een verbetering van de dienstverlening naar klanten door meer ‘Supply Chain Visibility’ te realiseren. Met eConnect wordt concreet gemonitored welke verzendingen potentieel gevaar lopen om bepaalde tijden niet te halen. Zo worden pro-actief de nodige corrigerende maatregelen genomen en klanten steeds de beste service geboden.

Den Hartogh gebruikt eConnect voor de inzet van charters om zo efficiënt hun dienstverlening te optimaliseren.

LEES MEER
Den Hartogh Logistics