Boordcomputer en telematica eMobile

Een toekomst geörienteerde boordcomputer voor moderne transportbedrijven.

eMobile App is de boordcomputer die uw bedrijfsprocessen ondersteunt gebruik makende van de flexibiliteit van mobiele apparaten. Wij zorgen ervoor dat u controle houdt over uw bedrijf.

“De eMobile App is de boordcomputer die uw bedrijfsproces ondersteunt en niet enkel door berichten te versturen! Wanneer u gebruik maakt van de flexibiliteit en de mogelijkheden van deze telematica oplossing, dan houdt u controle over uw bedrijf”. De App zorgt ervoor dat het bedrijfsproces niet stopt in het voertuig of zelfs wanneer de chauffeur werkt buiten de cabine. Voor de transport en logistiek sector is het belangrijk om zowel eigen chauffeurs als onderaannemers goed te kunnen aansturen en dit zonder concessies te moeten doen aan functionaliteit en kwaliteit.

Maar bovenal werkt onze boordcomputer op een tablet of smartphone zonder dat u hiervoor zware investeringen hoeft te doen, en betaalt u enkel wanneer deze telematica oplossing wordt gebruikt. eMobile app, de boordcomputer Applicatie is eenvoudig te bedienen en biedt dezelfde en meer functionaliteiten als de vaste boordcomputer die u vandaag kent.

De Android Telematica App – Efficiëntie voor de toekomst

Onze eMobile App is reeds op de markt van 2001, en maakt het mogelijk om uw vloot te monitoren en controleren op een snelle, éénvoudige en flexibele manier.

 • Geen lange termijn contracten;
 • Modulaire pay-per-use prijszetting en facturatie;
 • Gebaseerd op de laatste standaarden voor mobiele en vaste boordcomputers;
 • Snel en éénvoudige te installeren;
 • Installatie onmiddellijk in het voertuig of bruikbaar als mobiele oplossing;

eMobile App Functies

Track and TraceMessagingWorking and Driving timesRemaing driving time
Track and TraceBoodschappenTijdsregistratieResterende rijtijden
Preciese tracering van routes van uw voertuigen, waarbij u onmiddellijk de belangrijkste info te zien krijgt.Ontdek de mogelijkheden om real-time communicatie met uw chauffeur op te zetten.Maak gebruik van onze moderne tijdsregistratie om uw chauffeursactiviteiten te analyserenKrijg een snel en duidelijk overzicht van resterende rij- en rusttijden van uw chauffeurs
remotedownloaddokumentenmanagement_portalverwaltungaufgaben_reports-1eco_ecoreport
Remote Tacho DownloadDocument BeheerTakenECO & FMS Analyse
Maak gebruik van remote download and spaart tijd door automatisch de digitale tachograaf uit te lezen.Deel belangrijke documenten onmiddellijk on-line met uw chauffeurs.Definieer en communiceer belangrijke checklists met uw chauffeurs, voor éénmalige or terugkerende taken.Motiveer uw werknemers om op een betere manier hun rijstijl aan te passen.
aufgaben_reportsnavigationsonderziel_poitelefonbuch
Salaris overzichtTruck NavigatiePoints of InterestTelefoon boek
Maak dagelijke of wekelijkse uurraporten, alsook salaris rapporten voor uw chauffeurs.Integreer uw navigatie in de app voor route optimalisatie.Navigeer uw chauffeurs naar gedefinieerde plaatsen zoals benzinestations, garage, …Voeg belangrijke telefoonnummers toe, zodat uw chauffeur snel de juiste info kan vinden.
internetexterneanwendungen
Beveiligd InternetExterne applicatiesDocScan AppTrailer Management
Definieer welke websites uw chauffeur kan raadplegen.Installeer die apps die uw chauffeur kan gebruikenScan belangrijke documenten en stuur deze als PDF onmiddellijk vanuit het voertuigKoppel trailers manueel of automatisch, met de geïntegreerde trailer telematics

eMobile Online

Onze eMobile Online portal zorgt voor een gebruiksvriendelijke toegang tot alle informatie en real-time monitoring van van al uw operationele voertuigen op elk moment.  De informatie die u kan verkrijgen bevat real-time tracking, posities, overzicht van alle voertuig en chauffeursactiviteiten, up-to-date informatie van de digitale tachograaf. Daarnaast krijgt u een kaart met de volledig historiek van de posities, berekening van trajecten en een statusoverzicht van de uit te voeren opdrachten.

De communicatie mogelijkheden laten u toe om snel te reageren naar uw chauffeurs, en de interactie tussen de dispatch en die chauffeurs overzichtelijk te kunnen raadplegen. De mogelijkheid om ECO Rapporten te downloaden voor zowel het voertuig als de bestuurder, zorgen ervoor dat de eMobile Online Portal samen met de eMobile Boordcomputer onmisbaar zijn voor iedere modern transportbedrijf, die in real-time zijn activiteit wil opvolgen.

Functionaliteit in de kijker

 • Berichten en mesage module
  Beheer de communicatie met uw chauffeurs en onderaannemers door gebruik te maken van gestructureerde en vrije tekst berichten die eenvoudig worden aangestuurd vanuit onze boordcomputer, en voeg fotomateriaal of documenten toe indien u dit wenst.
 • Orders - taken - opdrachten - workflows
  Zorg ervoor dat de juiste opdrachten met de juiste gegevens en in volgorde bij uw chauffeurs terechtkomen. Ook foto’s of handtekeningen kunnen in het proces opgenomen worden. Barcodescanning is een basisonderdeel van onze telematica oplossing.
 • eco en rijstijl analyse
  Brandstof blijft nog steeds een belangrijke kost binnen een transportbedrijf. Onze mobiele boordcomputer zorgt ervoor dat u een goed overzicht en inzicht verkrijgt over hoe uw chauffeur zijn voertuig bestuurd.
 • rij en rusttijden - salaris
  Naast geplande activiteiten kan de chauffeur ook al zijn andere werkzaamheden ingeven. Dit vormt dan ook de basis voor het berekenen van het salaris.
 • Transport Document Management
  De op een centrale locatie beheerde documenten kunnen ook in het voertuig door uw chauffeurs geraadpleegd worden. Stuur uw chauffeurshandleiding naar de boordcomputer en zorg ervoor dat u de meerwaarde van deze telematica oplossing gebruikt.
 • Task management
  Door gebruik te maken van taken zorgt u ervoor dat de chauffeur al de nodige informatie zal doorsturen zoals controle van het voertuig en trailer.
 • Geïntegreerde navigatie - google - tomtom - ptv
  De geïntegreerde navigatie ontwikkeld voor vrachtwagens zorgt ervoor dat de chauffeur probleemloos zijn bestemming kan vinden. Op de thuisbasis bent u ook continu op de hoogte van de aankomsttijd van uw chauffeurs.
 • De tachograaf gegevens worden ook doorgestuurd naar de thuisbasis en dit inclusief het massageheugen of chauffeurskaart. De chauffeur en planner kunnen continu de resterende rijtijd consulteren.

eMobile App Telelmatica & Boordcomputer oplossing

eMobile is voor ieder transportbedrijf de boordcomputer voor het aansturen van het bedrijfsproces.