Boordcomputer en telematica eMobile
Telematica - eMobile boordcomputer

Een professionele boordcomputer op uw smartphone of tablet.

eMobile App is de boordcomputer die uw bedrijfsprocessen ondersteunt gebruik makende van de flexibiliteit van mobiele apparaten. Wij zorgen ervoor dat u controle houdt over uw bedrijf.

“De eMobile App is de boordcomputer die uw bedrijfsproces ondersteunt en niet enkel door berichten te versturen! Wanneer u gebruik maakt van de flexibiliteit en de mogelijkheden van deze telematica oplossing, dan houdt u controle over uw bedrijf”.

De App zorgt ervoor dat het bedrijfsproces niet stopt in het voertuig of zelfs wanneer de chauffeur werkt buiten de cabine. Voor de transport en logistiek sector is het belangrijk om zowel eigen chauffeurs als onderaannemers goed te kunnen aansturen en dit zonder concessies te moeten doen aan functionaliteit en kwaliteit.

Maar bovenal werkt onze boordcomputer op een tablet of smartphone zonder dat u hiervoor zware investeringen hoeft te doen, en betaalt u enkel wanneer deze telematica oplossing wordt gebruikt.

eMobile app, de boordcomputer Applicatie is eenvoudig te bedienen en biedt dezelfde en meer functionaliteiten als de vaste boordcomputer die u vandaag kent.

eMobile App Functies

Track and Trace Messaging Working and Driving times Remaing driving time
Track and Trace Boodschappen Tijdsregistratie Resterende rijtijden
remotedownload dokumentenmanagement_portalverwaltung aufgaben_reports-1 eco_ecoreport
Remote Tacho Download Document Beheer Taken ECO & FMS Analyse
aufgaben_reports navigation sonderziel_poi telefonbuch
Salaris overzicht Truck Navigatie Points of Interest Telefoon boek
internet externeanwendungen
Beveiligd Internet Externe applicaties

Functionaliteit in de kijker

 • Berichten en mesage module
  Date
  november 26, 2016
  Beheer de communicatie met uw chauffeurs en onderaannemers door gebruik te maken van gestructureerde en vrije tekst berichten die eenvoudig worden aangestuurd vanuit onze boordcomputer, en voeg fotomateriaal of documenten toe indien u dit wenst.
 • Orders - taken - opdrachten - workflows
  Date
  november 26, 2016
  Zorg ervoor dat de juiste opdrachten met de juiste gegevens en in volgorde bij uw chauffeurs terechtkomen. Ook foto’s of handtekeningen kunnen in het proces opgenomen worden. Barcodescanning is een basisonderdeel van onze telematica oplossing.
 • eco en rijstijl analyse
  Date
  november 26, 2016
  Brandstof blijft nog steeds een belangrijke kost binnen een transportbedrijf. Onze mobiele boordcomputer zorgt ervoor dat u een goed overzicht en inzicht verkrijgt over hoe uw chauffeur zijn voertuig bestuurd.
 • rij en rusttijden - salaris
  Date
  november 26, 2016
  Naast geplande activiteiten kan de chauffeur ook al zijn andere werkzaamheden ingeven. Dit vormt dan ook de basis voor het berekenen van het salaris.
 • Transport Document Management
  Date
  november 26, 2016
  De op een centrale locatie beheerde documenten kunnen ook in het voertuig door uw chauffeurs geraadpleegd worden. Stuur uw chauffeurshandleiding naar de boordcomputer en zorg ervoor dat u de meerwaarde van deze telematica oplossing gebruikt.
 • Task management
  Date
  november 26, 2016
  Door gebruik te maken van taken zorgt u ervoor dat de chauffeur al de nodige informatie zal doorsturen zoals controle van het voertuig en trailer.
 • Geïntegreerde navigatie - google - tomtom - ptv
  Date
  november 26, 2016
  De geïntegreerde navigatie ontwikkeld voor vrachtwagens zorgt ervoor dat de chauffeur probleemloos zijn bestemming kan vinden. Op de thuisbasis bent u ook continu op de hoogte van de aankomsttijd van uw chauffeurs.
 • Date
  november 26, 2016
  De tachograaf gegevens worden ook doorgestuurd naar de thuisbasis en dit inclusief het massageheugen of chauffeurskaart. De chauffeur en planner kunnen continu de resterende rijtijd consulteren.

Euro Tracs boordcomputer zorgt voor meerwaarde bij Transport Th. Wouters

“We winnen tijd, zijn efficiënter, en kunnen meer nauwkeurige informatie bezorgen aan onze klanten.” Tim Wouters, directeur bij Transport Wouters, is een bijzonder tevreden gebruiker van de producten van EuroTracs.

eMobile App Telelmatica & Boordcomputer oplossing

eMobile is voor ieder transportbedrijf de boordcomputer voor het aansturen van het bedrijfsproces.