Skip to main content

Monitoring van opdrachten met de eConnect Control Tower.

Met behulp van real-time informatie, afkomstig uit het voertuig, interpreteert eConnect Order Execution Monitoring de status van een zending volledig automatisch een geeft u steeds zonder interactie van een gebruiker een status over het verloop van alle transportopdrachten.

De live-verslaggeving over de diverse ritten en bijhorende rapporten, maken het u als beslisser mogelijk om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer iets verkeerd loopt. Door snelle reactie kan u steeds last-minute wijzigingen doorvoeren en toekomstige identieke zendingen onmiddellijk bijsturen.

Door middel van ‘management by exception’ kan u zich concentreren op bewegingen die dreigen verkeerd te lopen en bijsturen tot aan de last-mile.

Order Execution monitoring

Meer weten over onze eConnect Order Execution Monitoring?

CONTACTEER ONS

Snelst groeiende platform

Het eConnect platform is het snelst groeiende platform voor samenwerking en monitoring van processen – op een standaard en uniforme manier – in Europa.  Houd met eConnect volledige controle bij de uitvoering van up opdrachten en blijf real-time up-to-date wanneer er iets verkeerd gaat, zelfs voor opdrachten die u ook uitbesteedt aan een onderaannemer.

Through ‘management by exception’, you can focus on transports that might go wrong and make adjustments up to the very last mile.

Beheer van uw logistieke opdrachten, automatische monitoring of aankomsttijden (ETA), beheer van de bezetting van laad- of losplaatsen… Dit zijn maar enkele voorbeelden van de mogelijkheden die eConnect u biedt.

Voordelen

 • Automatische berekening van routes gebaseerd op de uitvoeringstijden met gebruik van hub- en route geofences
 • Real-time evaluatie van ETA en ETD,  rekening houdende met verkeersinformatie
 • Controle van de bezettingsgraad van laad- of losplaatsen
 • Automatische herkenning van voertuigen die opdrachten uitvoeren
 • Eénvoudige toekenning van voertuigen via portal, integratie, mail, …

Services

 • Automatische registratie van aankomst en vertrek
 • Verwachte aankomst- en vertrijktijden op lokatie
 • Security Monitoring;
 • Gepland versus Actueel vergelijking
 • Route Geofencing
 • Afwijking van tijdsvensters
 • Temperatuur controle
 • Integratie van verkeer (optioneel)
 • CO2 monitoring;
 • Integratie van statusberichten
 • Route guidelines
 • Uitwisseling van documenten en notities
 • Real-time opvolging van technische integraties

Betrouwbare informatie in real-time

Samenwerking

Hoe connecteren,

Om de beste interactiviteit te waarborgen, connecteert u éénvoudig met eConnect via API’s, bestaande telematica integraties, TMS connecties of via onze mobiele applicaties.

AVA

Automatische Voertuig Toekenning

eConnect detecteert voor deze shipments waaraan geen voertuig is toegekend de assets die een opdracht uitvoeren.  Via geavanceerde functies sturen wij de vervoerder aan om deze detectie te confirmeren.

Dashboards

Cijfers die spreken

Door middel van de juiste informatie, zorgen wij ervoor dat u leert en uw bedrijfsproces kan bijsturen. Verhoog uw ROI en verlaag uw kosten door dit lerende platform.

Door middel van het juiste dashboard, met gedetailleerde inzichten in de grafieken tonen u de performantie van uw vloot.

Pro-actief

Alarmering

eConnect controleert zowel voor, tjidens en na de uitvoering van een opdracht.  Onze automatische alarmering – via verschillende kanalen – zorgt voor  de tijdige toekenning van voertuigen, de werkende communicatie van telematica en de vroege of laattijdige aankomsttijden worden gecommuniceerd.

Geconnecteerde Telematica en Software Partners

Wij geloven sterk dat het opvolgen van transport opdrachten die u uitvoert of uitbesteedt aan onderaannemers, in real-time kunenn opgevolgd worden. Wanneer u gebruik maakt van de telematica oplossingen die uw partners reeds aan boord hebben, zorgen wij dat deze geïntegreerd worden, om u het beste inzicht te geven, onafhankelijk van de gebruikte oplossing. Daarom opteren wij ervoor om de telematica partners van de bedrijven waar u mee samenwerkt te laten connecteren op onze eConnect Platform.

Geen telematica oplossing aan boord?

Met Connect App kan men statusinformatie over opdrachten – ook voor transportbedrijven of onderaannemers zonder boordcomputer – in real-time uitwisselen (posities, aankomst en vertrek, begin en einde van een actie, ETA, …).

eConnect verbindt verschillende transportondernemingen, onderaannemers en andere service providers in de logistieke keten, volledig onafhankelijk van om het even welk telematica systeem.

“Zowel de klant als vervoerder kan op elk moment de status van een opdracht raadplegen. Afwijkingen in de logistieke keten worden gevisualiseerd in het controle centrum, zodat elke partij onmiddellijk kan reageren. De kwaliteit van samenwerking en aangeboden diensten kan op elk moment worden geoptimaliseerd, daar elke activiteit meetbaar is.”

Sven Claessens, managing director