Transports Fockedey: continue investeren in de toekomst, om u als klant steeds beter te helpen!

“Een organisatie van vervoersprofessionals die u als klant dienen”. Met deze filosofie werkt Transport Fockedey dagelijks aan zijn bedrijfsproces om een steeds betere service te bieden aan zijn eindklanten

Transport Fockedey is vooral actief binnen volgende domeinen:

  • Kiptransport: transport van producten in bulkkippers, bouwcontainers en dumptrailers.  Deze worden gebruikt in verschillende domeinen, zoals materialen, agro-food, meststoffen enz.
  • Tanktransport: gebruikt voor het vervoer van gevaarlijke en niet-gevaarlijke producten, gechloreerde producten of diverse andere zoals cement, vliegas, …
  • Tractoring: t
    er beschikking stellen van vrachtwagens met bestuurder in diverse sectoren.

Met een grote vloot roestvrijstalen tanks, gecoate tanks en overslag is Transport Fockedey de specialist in chemie in Europa geworden.

Een lange evolutie om een excellente dienstverlening te garanderen, door de verschillende normen en certificeringen van kwaliteit en veiligheid te integreren, dit is waar Fockedey vandaag voor staat.

Om dit te bereiken investeert het bedrijf elke dag opnieuw, in technologische toepassingen.

Daarom wordt vandaag ook de telematica oplossing eMobile App van EuroTracs ingezet binnen het bedrijfsproces. 

Met deze dynamische boordcomputer oplossing zal de toekomstige dienstverlening nog beter gegarandeerd worden en de steeds groeiende vraag naar directe informatie door de eindklant nog optimaler verlopen.