Skip to main content
Douven verhuur transport

Douven Verhuur beschikt over een eigen transportservice.

Wilt u het transport van container verhuur uit handen geven? Douven Verhuur in Weert beschikt over een eigen transportservice en is u graag van dienst. Met jarenlange ervaring in de evenementenbranche weten wij als geen ander dat een efficiënte opbouw en uitstekende transportservice van essentieel belang zijn.

Douven Verhuur beschikt over een eigen transportservice. Verhuurde producten worden door ervaren chauffeurs geleverd, geplaatst en weer opgehaald, snel en volgens afspraak.

De chauffeurs begrijpen als geen ander dat er efficiënt gewerkt moet worden tijdens de opbouwdagen van een evenement, juist dan laat Douven Verhuur haar expertise zien. Door onze manier van werken kunnen wij in enkele minuten een geladen koelcontainer plaatsen, centimeter nauwkeurig, met minimaal oponthoud voor de overige partijen!

Om hun diensten nog beter te kunnen opvolgen, en de beste service te bieden aan hun klanten, zet Douven Verhuur en Transport sinds kort de applicaties van EuroTracs in.

Voor de registratie van de orders en het opmaken van de planning wordt gebruik gemaakt van eTrans, en de chauffeurs worden perfect aangestuurd via de boordcomputer oplossing eMobile.

Meer informatie over Douven Verhuur: douvenverhuur.nl

Meer informatie over eTrans TMS

Meer informatie over eMobile Telematica en Boordcomputer