Skip to main content

Exclusief partnership tussen UPTR en EuroTracs

Op woensdag 20 oktober slaan UPTR en EuroTracs officieel de handen in elkaar tijdens Transport & Logistics 2021. Door deze samenwerking worden UPTR-leden a.d.h.v. automatisatie geholpen met een efficiënter beheer van hun transportorganisatie.

Zo wordt het kinderspel om orders, planning en wagenpark te controleren en logistieke bedrijfsprocessen tot en met de facturatie te optimaliseren.

Drie producten ‘powered by EuroTracs’ worden onder een exclusief partnership aan UPTR-leden aangeboden:

  • eTrans: uw transport management systeem (TMS) overal beschikbaar, zonder zware investering en tegen een maandelijks betaalbare prijs, die uw onderneming helpt professioneel te werken en uw rendement te verhogen.
  • eMobile: een revolutionaire Mobiele Boordcomputer App (Telematica) die u in staat stelt volledige controle te houden over de prestaties van uw chauffeurs en voertuigen.
  • eMobile Connected: de Truckbox als aanvulling op eMobile zodat u steeds over de laatste informatie beschikt in combinatie met de tachograaf en FMS.

Deze producten worden speciaal voor UPTR leden in pakketvorm aangeboden waarbij transportbedrijven verzekerd zijn van alle functionaliteiten die ze nodig hebben voor een optimaal beheer van de kleine tot middelgrote onderneming.

UPTR heeft ervoor gekozen om samen te werken met EuroTracs en zo haar leden een betrouwbare partner aan te reiken. EuroTracs fungeert als one stop shop en staat in voor een compleet, efficiënt én betaalbaar beheer van de dagelijkse activiteiten. Om dit alles te ondersteunen kan tijdens de kantooruren beroep gedaan worden op de EuroTracs helpdesk.

De voordelen van deze exclusieve samenwerking:

  • Lage basisinvestering: de klant hoeft niet te investeren in dure hardware (SAAS model: software as a service). Software én bijhorende infrastructuur worden door EuroTracs in the cloud beheerd.
  • Snelle opstart: EuroTracs verleent de klant snelle toegang tot het platform.
  • Efficiënt kostenbeheer: de klant betaalt enkel op basis van gebruik per voertuig.
  • Continue ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten, volgens de vraag van de logistieke markt

Neem snel contact op met UPTR of EuroTracs en profiteer van dit exclusief partnership voor leden.