Skip to main content

TLR and EuroTracs, een sterk partnership met de implementatie van eTrans, eMobile and eConnect.

TLR Robinet is een referentie voor supply-chain oplossingen. Met meer dan 70 jaar ervaring is TLR een van de toonaangevende en onafhankelijke specialisten van de Industriële Supply Chain, gevestigd in Frankrijk.

Het dienstenaanbod van TLR omvat:

  • Industriële en technische transportdiensten;
  • Logistieke diensten voor landbouwmachines;
  • Transport van industriële vloeistoffen en gevaarlijke stoffen;
  • Palletbezorgdiensten;
  • Regionale en nationale distributie;
  • Logistieke en magazijnactiviteiten;
  • Reiniging van technische apparatuur.

Naast deze diensten is TLR Robinet gespecialiseerd in Uitzonderlijk Transport. Naast het in beeld brengen van de overmaatse ladingen, is hun doel om elke stap in het logistieke proces te dekken door de juiste diensten te leveren voor elke stap binnen de Industrial Supply Chain.

Om de groei van het bedrijf te ondersteunen, heeft TLR gekozen voor EuroTracs en hun oplossingen om de voortdurende informatisering binnen de logistieke wereld te ondersteunen. Daarom is EuroTracs gestart met de implementatie van eTrans als Transport Management Systeem en eMobile als Telematica Oplossing binnen TLR.

Ook de uitgebreide logistieke modules als de Cleaning Automation en de Customer Portal optie worden geleverd. Daarnaast bouwen EuroTracs en TLR aan een sterk partnerschap om de wereld met elkaar te verbinden. Tegenwoordig werken klanten en/of leveranciers op hun eigen platformen en we zijn ervan overtuigd dat door standaardisatie de uitwisseling van realtime informatie tussen verschillende oplossingen via ons eConnect-platform de kwaliteit zal verbeteren voor alle partijen die betrokken zijn bij de logistieke keten.

Meer informatie:

Website: TLR Robinet
Overzicht nieuws