Skip to main content
TC Cornelis

Cornelis transport NV, een gevestigde waarde in de transportwereld, maakt naast eMobile app nu ook gebruik van eTrans (TMS).

Cornelis Transport NV is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in diverse takken van de transport sector. Het bedrijf is gespecialiseerd in transport van dranken voor grootwarenhuizen. Daarnaast verzorgt het ook transport van vloeibare brandstoffen, internationaal transport, dedicated transport, dag- en nachttransport en beschikt het over een expressdienst.

Dagelijks heeft Cornelis Transport een 50 tal vrachtwagencombinaties op de weg om o.a. de supermarkten te bedienen. Hiervoor maakt het gebruik van 20 eigen vrachtwagens en evenveel onderaannemers. Naast een op- en overslag magazijn van 1500m2 worden de vrachtwagens in de eigen garage onderhouden en hersteld. De automatische wasstraat zorgt ervoor dat de vrachtwagens er steeds piekfijn uitzien.

Om de diverse orders van de klanten op te volgen en de verschillende opdrachten efficiënt en met de vereiste flexibiliteit te kunnen behandelen koos Cornelis Transport NV voor eTrans, het transport management systeem van EuroTracs. De 6 bedienden maken dagdagelijks gebruik van deze oplossing om orders te verwerken en planningen op te maken. Het helpt hen om op een flexibele manier met de steeds toenemende eisen van de klanten om te gaan.

Meer informatie:

Overzicht nieuws