Skip to main content

S-C Trans professionaliseert en investeert in eTrans en eMobile app van EuroTracs

SC-Trans

S-C Transport, actief sinds 2014, haalt in hoofdzaak melk op in landbouwbedrijven. Daarnaast verzorgt het bedrijf ook frigotransport en transport van goederen. Hiervoor beschikt het over 8 vrachtwagens. Het personeelsbestand is inmiddels aangegroeid tot een 15 tal chauffeurs.

Om zijn hoofdactiviteit verder professioneel te ondersteunen investeerde het bedrijf recent in de oplossingen van EuroTracs: eTrans (TMS) en eMobile app (Telematica).

Via eTrans (TMS) worden de diverse melkrondes efficiënt ingepland. eTrans laat het beheer van de verschillende ritten en de honderden locaties op een éénvoudige manier toe. De dagelijkse rittenplanning wordt naar de eMobile app (boordcomputer) doorgestuurd. De chauffeurs halen de melk op bij de landbouwbedrijven en punten het exacte volume op de boordcomputer af. Hierdoor behoudt men steeds het overzicht van het geladen volume per landbouwbedrijf. Na aflevering van de melk bij de eindklant verzoekt de workflow van de eMobile app de chauffeur om zijn tankwagen te cleanen. Op die manier kan hij de volgende dag zorgeloos en conform de EFCTO normen aan de slag.