Skip to main content

EuroTracs en S3PWeb: partners in gegevensuitwisseling voor eConnect!

“Een organisatie van vervoersprofessionals die u als klant dienen”. Met deze filosofie werkt Transport Fockedey dagelijks aan zijn bedrijfsproces om een steeds betere service te bieden aan zijn eindklanten

In de afgelopen jaren hebben wegtransport-professionals gezien dat nieuwe technologieën een prominente plaats innemen in de organisatie van hun bedrijven. De verschillende voertuigen die tot nu toe zijn uitgerust met telematica-oplossingen  worden soms af ​​fabriek al geleverd met een fabrikantoplossing. S3PWeb harmoniseert alle gegevens om de uitwisseling naar andere platformen – die deze informatie nodig hebben –  om bewegingen te monitoren. Met het S3P-platform kan de vervoerder zich concentreren op zijn kernactiviteiten en kunnen ze samenwerken met de mensen.

eConnect, het platform voor het uitwisselen en bewaken van zendingen, is gespecialiseerd in de verwerking van vrachtwagen-informatie in relatie tot de bewegingen waaraan deze activa zijn toegewezen.

Daar eConnect heel wat carriers heeft verbonden, zorgt de integratie met S3PWeb voor win-win situatie. Dankzij onze koppeling met S3PWeb kunnen vervoerders op een zeer eenvoudige manier aan de eisen van hun klanten voldoen, en met eConnect kan EuroTracs op zijn beurt proactief zijn klanten wijzen op mogelijke problemen bij de uitvoering van opdrachten.

Meer informatie:

Overzicht nieuws