Skip to main content

‘MERT LOGISTICS integreert TMS met eTrans en de mobiele telematica oplossing eMobile in hun bedrijfsproces’

Mert Logistics heeft zijn sporen verdiend met jaren ervaring in de logistiek- en transportsector en is uitgegroeid tot een internationale logistiek dienstverlener. Ze beantwoorden alle vragen omtrent transport met hun ruim wagenpark en aanbod aan diensten zoals (express-)levering, warehousing, verhuis, liftservice, BDF systemen en groupage.

Door de sterke groei, en om de opvolging van deze diensten sneller en makkelijker te laten verlopen, werkt men vanaf nu met onze TMS oplossing eTrans voor orderbeheer , facturatie en planning.
Deze planning gebeurt met het nieuwe planbord waarmbij trips automatisch berekend worden – met route-optimalisatie en tijdcalculatie – rekening houdendz met geplande tijden per stop.

Daarnaast zal ook onze dynamische telematica oplossing eMobile,de volgende weken actief worden uitgerold voor de  aansturing van hun opdrachten.

Via barcode scanning in onze eMobile app zullen zendingen snel afgewerkt worden en kunnen manco’s en POD’s automatisch naar de klant geinformeerd worden.