Skip to main content

Transport Gheeraert: procesoptimalisatie, een continue uitdaging!

Transport GheeraertHet familiebedrijf, Transport Gheeraert, met hoofdzetel te Loppem en vestigingen te Brugge, Zedelgem, Beernem,  Zwijnaarde, Puurs en Sint-Truiden is een gevestigde waarde, met als moto  “transport & logistics met een toegevoegde waarde”.

Transport Gheeraert streeft ernaar om langdurige en gezonde relaties op te bouwen met zowel zijn klanten als werknemers. Zijn vooruitstrevende visie en de wens naar verregaande optimalisatie vormde een perfecte match met de missie van EuroTracs.

Gheeraert Transport heeft dan ook gekozen voor het eTrans SaaS TMS van EuroTracs, in combinatie met de boordcomputer oplossing eMobile. Beide partijen bouwen samen verder  aan het continu proces van optimalisatie. eTrans vormt vandaag de basis voor de ondersteuning van de planning voor de groupage activiteit in de vestigingen Beernem, Puurs en Sint-Truiden.  Dit is echter een eerste stap.

De volgende fases voor de verdere optimalisatie zijn in volle voorbereiding. De veelzijdigheid van het eTrans TMS alsook de kennis van het EuroTracs team vormden de doorslaggevende factor bij deze keuze. De flexibiliteit die het TMS biedt in combinatie met de knowhow van het EuroTracs team staan volledig in lijn met de visie van Transport Gheeraert.

Meer informatie: https://www.gheeraert.be