Skip to main content

Een toekomst georiënteerde boordcomputer voor moderne transportbedrijven.

eMobile App is de boordcomputer die uw bedrijfsprocessen ondersteunt gebruik makende van de flexibiliteit van mobiele apparaten. Wij zorgen ervoor dat u controle houdt over uw bedrijf.

“De eMobile App is er niet enkel om berichten te versturen! Wanneer u gebruik maakt van de flexibiliteit en de mogelijkkheden van deze telematica oplossing, dan ondersteunt u de werking van uw bedrijf”.

Deze oplossing zorgt ervoor dat het bedrijfsproces niet stopt in het voertuig of zelfs wanneer de chauffeur werkt buiten zijn cabine. Voor de transport en logistiek sector is het belangrijk om zowel eigen chauffeurs als onderaannemers goed te kunnen aansturen en dit zonder toegevingen te doen aan functionaliteit en kwaliteit.

Maar bovenal werkt onze boordcomputer op een tablet of smartphone waarvoor geen zware hardware investeringen nodig zijn, en betaalt u enkel wanneer deze telematica oplossing wordt gebruikt.

eMobile app, de telematica oplossing, is eenvoudig te bedienen en biedt dezelfde en meer functionaliteiten als de vaste boordcomputer die u vandaag kent.

[list style=”2″ icon=”icon-lamp”]- Geen lange termijncontracten
– Modulaire pay-per-use prijszetting en facturatie
– Gebaseerd op de laatste standaarden voor mobiele en vaste boodcomputers
– Snel en éénvoudig te installeren
– Installatie onmiddellijk in het voertuig of bruikbaar als mobiele oplossing[/list]

Functies

[vc_single_image image=”3656″ img_size=”full” alignment=”center”]
[row_separator separator=”arrow-side-up-decor1″ scale=”0.2″ color1=”#ffffff” color2=”#ffffff” opacity1=”0″ opacity2=”0″]

Scan uw parcels met geavanceerde functies

Heeft u ook heel wat producten die u moet in- en uitscannen. De eMobile App kan gebruikt worden op een industriële scanner, zodat uw chauffeur op een snelle, accurate en professionele manier gestuurd wordt om de juiste pakket en op de juiste plaats te leveren. En dit zonder in te boeten op de andere functionaliteiten die onze telematica oplossing te bieden heet .

eMobile Online!

Onze eMobile Online portal zorgt voor een gebruiksvriendelijke toegang tot alle informatie en real-time monitoring van al uw operationele voertuigen op elk moment.

De informatie die u kan verkrgen bevat real-time tracking, posities, overzicht van alle voertuig en chauffeursactiviteiten, up-to-date informatie van de digitale tachograaf. Daarnaast krijgt u een kaart met de volledige historiek van de posities, berekening van trajecten en een statusoverzicht van de uit te voeren opdrachten.

De communicatiemogelijkheden laten u toe om snel te reageren, en de interactie tussen de planning en chauffeurs overzichtelijk te kunnen raadplegen.

De mogelijkheid om ECO Rapporten te downloaden voor zowel het voertuig als de bestuurder, zorgen ervoor dat de eMobile Online Portal samen met de eMobile Boordcomputer onmisbaar zijn voor ieder modern transportbedrijf, die in real-time zijn activiteit wil opvolgen.

Interesse? Stuur ons uw gegevens, en wij contacteren u.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

[vc_single_image image=”3697″ img_size=”full”]
[vc_single_image image=”3700″ img_size=”full”]
[vc_single_image image=”3703″ img_size=”full”]
[vc_single_image image=”3706″ img_size=”full”]
[vc_single_image image=”3709″ img_size=”full”]
[vc_single_image image=”3712″ img_size=”full”]
[vc_single_image image=”3715″ img_size=”full”]
[vc_single_image image=”3721″ img_size=”full”]
[vc_single_image image=”3724″ img_size=”full”]
[vc_single_image image=”3727″ img_size=”full”]
[row_separator separator=”arrow-side-up-decor1″ flip=”1″ scale=”0.2″ color1=”#ffffff” color2=”#ffffff” opacity1=”0″ opacity2=”0″]