Skip to main content

eConnect, het platform voor het opvolgen van shipments – onafhankelijk van een telematica oplossing of TMS systeem – evolueert nog sneller en biedt wederom heel wat nieuwe functionaliteiten.

In de snel wijzigende wereld van goederen en pakketvervoer, wordt het steeds belangrijker om vervoerders dynamisch in te zetten.  Maar ook de klanten of eindgebruikers wensen steeds sneller te weten waar hun goederen zich bevinden. Ook voor u als verlader, transportbedrijf of logistieke provider is het belangrijk om continu de performantie van uw transportbewegingen op te volgen.

Daarom investeert EuroTracs dagelijks in de ontwikkeling van eConnect, zodat u de vervoerders van vandaag met hun diverse telematica systemen en specialisaties, heel snel kan inschakelen. Dit vereist één centrale control tower om snel te kunnen reageren op potentiële problemen die zich kunnen voordoen tijdens de uitvoering van opdrachten.

Met vandaag reeds meer dan 150 werkende telematica integraties, meer dan 200.000 gemonitorde shipments per maand en meer dan 60mio verwerkte posities per dag, bieden wij een oplossing die volledig integreerbaar is binnen uw eigen oplossingen.

Meer informatie:

Overzicht nieuws