Skip to main content

DPG Media en EuroTracs: met de fiets de zomer in!

DPG Media, Aernouts Logististics Support en EuroTracs zorgen dat de logistieke afhandeling vanaf bestelling tot levering in real-time door de klant kan worden opgevolgd, en dit voor de “e-bike voor iedereen campagne”. 

DPG Media

Als solution provider binnen de logistieke en transportsector, zijn wij ervan overtuigd dat  vandaag alle partijen – van leverancier over transportbedrijf tot de eindklant –  op uniforme wijze betrokken kunnen worden vanaf bestelling tot levering.

Voor de e-bike campagne van DPG media, zorgen wij ervoor dat de eindklant zijn ontvangst van zijn nieuwe fiets kan voorbereiden en opvolgen.  Als aanvulling op ons TMS-platform eTrans kan de klant via een mobiele app:

    • Zijn leveringsgegevens controleren;
    • Een tijdslot boeken wanneer hij zijn fiets wenst te ontvangen;
    • In real-time vanaf verzending tot ontvangst alles kan opvolgen.

Als partner van DPG Media, voor de distributie van de bestelde fietsen, zorgt Aernouts Logistics Support, door gebruik te maken van het TMS-Platform eTrans, de telematica oplossing eMobile, en aanvullend de customer portal functionaliteit die zij hun klant aanbieden, voor een feilloze afhandeling van de bstellingen.

Op deze manier zijn wij als EuroTracs er trots op, dat de volledige logistieke keten, met onze one-stop-shop oplossingen, van bestelling tot levering automatiseren en optimaliseren.

Wij kijken alvast uit naar een mooie zomer, en leuke fietstochtjes met de e-bikes van DPG Media.

Meer informatie:

Meer informatie over DPG Media: https://www.dpgmedia.be/nl

Meer informatie over Aernouts Logistics Support: https://aernoutslogisticssupport.eu/nl/home/

Onze producten:

Overzicht nieuws