Skip to main content

CCB Cementir : de samenwerking met klanten en partners nog verhogen.

CCB Cementir is de specialist in het leveren van technologisch hoogwaardige producten zoals cement, granulaten en beton. Met de grootste cementfabriek in Frankrijk en de Benelux wordt de Belgische, Franse, Nederlandse en Duitse markt bediend.

CCB Cementir is de specialist in het leveren van technologisch hoogwaardige producten zoals cement, granulaten en beton. Met de grootste cementfabriek in Frankrijk en de Benelux wordt de Belgische, Frans, Nederlandse en Duitse markt bediend.

De organisatie is niet alleen een professionele speler als het gaat over hun producten, maar zet ook in op een nog betere automatisatie en optimalere samenwerking met hun partners en klanten.

Hiervoor maakt CCB Cementir ook gebruik van de diensten van EuroTracs.  In de hoofdzetel te Gaurain-Ramecroix wordt de volledige transportplanning aangestuurd via het eTrans TMS platform zodanig dat de klanten en werven bevoorraad worden via de transportpartners.

De planningsoplossing binnen eTrans zorgt voor een naadloos aansturen, maar ook opvolging van de statussen van uitvoering voor elke transportopdracht:

Opdrachten worden via eTrans rechtstreeks gecommuniceerd naar wagens in eigen beheer door gebruik te maken van de eMobile Boordcomputer oplossing van EuroTracs.  Op die manier wordt ook in real-time de afwerking van de opdrachten geregistreerd;

Door middel ons samenwerkingsplatform, eConnect, worden opdrachten uitgewisseld met de transporteurs, die op hun beurt deze opdrachten geautomatiseerd registreren binnen hun eigen TMS oplossingen.

Door integratie naar het samenwerkingsplatform krijgen de gebruikers bij CCB Cementir ook steeds een real-time inzicht van de uitvoering binnen het eTrans TMS systeem.

Voor de onderaannemers die niet beschikken over een integratie naar TMS of een telematica oplossing wordt de eConnect App gebruikt om opnieuw in real-time de voortgang van opdrachten vanuit de wagen te beheren.

Op deze manier, door nauwe samenwerking met de transporteurs, kan CCB Cementir ook een betere opvolging en communicatie met zijn klanten bewerkstelligen.

Een eerste stap naar nog meer kwaliteitsvolle service van CCB Cementir, en dit door inzet van de logistieke oplossingen van EuroTracs.

Meer informatie: https://ccb.group/nl_be/