Skip to main content

BMS is een netwerk van specialisten in de handel in bouwmaterialen. BMS Building Materials Switzerland bundelt de merken Baudedarf, Richner, Gétaz, Miauton en Regusci Reco. Met een breed en compleet assortiment aan producten voor ruwbouw en afwerking zijn zij aanwezig op 110 locaties, met showrooms door heel Zwitserland. In deze winkels adviseren ervaren experts en specialisten uit alle gebieden, kleine en grote bouwbedrijven, en particuliere klanten.

De beweging van de markt houdt BMS in vorm. Veel merken onder de BMS-paraplu hebben bouwgeschiedenis geschreven in Zwitserland en maken het mogelijk gestructureerd en professioneel te werken ten dienste van alle belanghebbenden. BMS zet zich ook in voor het aanpakken van huidige en toekomstige uitdagingen in de bouwsector, waaronder digitale transformatie.

Net hiervoor wordt ook gebruik gemaakt van de services die worden aangeboden door EuroTracs.  Door integratie met het ERP-platform van EuroTracs worden alle orders die nood heb aan transport gecommuniceerd met eTrans.  Binnen dit TMS platform wordt de volledige planning afgewerkt, en worden dagelijks de ritten voor opvolging gecommuniceerd met de mobiele boordcomputer eMobile.

Door middel van de inzet van deze 2 oplossingen, zorgt BMS voor een real-time opvolging van het transport van bouwmaterialen naar zijn diverse klanten in Zwitserland.

In een volgende fase wordt door het EuroTracs team en en BMS team samengewerkt om door middel van datawarehouse en BI oplossingen inzichten te geven rond de uitvoering van de transporten, om de klanten nog beter van dienst te zijn.

Website : https://bmsuisse.ch/