Skip to main content

Bevertrans: “Dankzij een goede afstemming van het project, verliep de opstart van het eTrans TMS feilloos”

Bevertrans uit Veldegem staat bekend als een modern, vooruitstreven en dynamische transportbedrijf. En dit met reeds meer dan 20 jaar ervaring op de teller.

Bevertrans biedt zijn diensten aan voor het vervoer en opslag van tankcontainers (chemische producten en voedingsmiddelen),  en kiptransport.

Na reeds meer dan 2 jaar gebruik te maken van eMobile als product voor het aansturen van hun chauffeurs en wagens heeft men nu ook eTrans als Transport Management Systeem geïmplementeerd.

Binnen hun transportbedrijf wordt gebruik gemaakt van de orderregistratie module, met een sterke focus op het gedetailleerd bijhouden van alle ADR informatie.

Door de verschillende mogelijkheden die de planningsfunctionaliteit biedt binnen eTrans en het aansturen van deze planning via eMobile naar de wagens, is de administratie en punctuele opvolging volledig geautomatiseerd.

Met alle bijkomende modules die Bevertrans via EuroTracs heeft geïmplementeerd, is het bedrijf meer dan klaar voor de toekomst.

Door een gedegen voorbereiding en goede afspraken voor de uitrol van eTrans is dit project in zeer korte tijdspannen uitgerold bij Bevertrans.

Meer informatie: http//www.bevertrans.be