Skip to main content

BERG Transport en Montage, verzorgt de logistieke dienstverlening voor bouw- en wegenwerken

De logistieke diensten zijn in verloop van tijd bij Berg Transport steeds doorontwikkeld, up-to-date gebleven en steeds gericht op nieuwe ontwikkelingen bij hun klanten en in de markt.

De visie om telkens, waar mogelijk en op eigen initiatief de logistieke processen te verbeteren volgens veranderende behoeften, nieuwe wensen en inzichten., wordt dagelijks in praktijk gebracht. Zodoende – en ook in overleg met hun klanten – telkens verder te komen met betere, nieuwe en praktisch haalbare logistieke oplossingen voor (de producten van) van opdrachtgevers. Dit met de juiste en dus kwaliteitsvolle keuzes ten aanzien van kritieke massa verwerking,  en ook de bijzondere logistieke vraagstukken; opgeworpen vanuit ons vakgebied.

Om deze visie nog verder in praktijk te brengen, is Berg Transport gestart met de implementatie van eMobile, de boordcomputer oplossing van EuroTracs,  binnen hun vloot van 40 voertuigen. Dit voor het voeden van een interne BI-tool voor real-time analyse van de activiteiten tijdens de uitvoering van opdrachten, en de voorbereiding van de salarisberekeningen.

Op deze manier  brengt Berg Transport hun voorgaande visie steeds verder in praktijk om de dienstverlening naar klanten verder uit te breiden.

Meer informatie: https://berg-transport-montage.nl