Oplossingen voor transport, logistiek en mobiliteit

EuroTracs is ervan overtuigd transport- en logistieke ondernemingen te kunnen helpen bij het organiseren en automatiseren van hun adminstratieve behoeften en het optimaliseren van hun bedrijfsvoering, dank zij het implementeren van hun oplossingen.

Het invoeren van automatisatie in een onderneming, of het nu transport, de mobiele of een andere sector is, betekent niet het installeren van een softwareoplossing.  Dit betekent het analyseren van de behoeften en de sectorspecifieke benodigdheden.  Daarom proberen wij ons niet te profileren als de harde softwareverkoper, maar denken wij met u mee om zo de correcte keuzes te kunnen maken.

Naast onze eigen producten, waarover u op deze site meer informatie kan terugvinden, beschikken wij over de nodige expertise om technische oplossingen uit te bouwen die gerelateerd zijn aan:

  • de mobiele sector;
  • de transportsector;
  • logistieke sector;
  • oplossingen die gerelateerd zijn met communicatie en positionering van objecten;
  • opvolgen en bouwen van alarmsystemen waar communicatie een belangrijk issue vormt;
  • software applicaties met sterke kaart integratie.

Wij zijn uw partner voor:

ico-webapp

Client / Server based applicaties

ico-webapplication

Web platformen gebaseerd op moderne technologieën

ico_mobile-apps

Mobiele applicaties (tablet, phone, …)

ico_backoffice_development

Back-office ontwikkeling voor verwerking van mass-data

EuroTracs heeft een sterke expertise opgebouwd binnen deze domeinen door te werken voor diverse soorten bedrijven zoals Omnitracs, Belgacom, bpost, Fujitsu enz. en door de diverse projecten en technische relaties tussen verschillende producten onderling is ze steeds opzoek om deze kennis te delen. Wij zijn ervan overtuigd dat transport, logistiek en mobiliteit sterk met elkaar verweven geraken en duidelijke eco-systemen hun opmars kennen.