parallax background

Meeus Group kiest voor de eMobile boordcomputer applicatie van EuroTracs

Meeus Group kiest voor de eMobile boordcomputer applicatie van EuroTracs

De Meeus Group met hoofdzetel te Bergen op Zoom omvat 12 verschillende logistieke en transport bedrijven met elk hun specifieke specialiteit. De groep omvat onder andere:

  • Meeus Transport: gevestigd in Bergen op Zoom rijdt deze onderneming dagelijks met meer dan 70 wagens door de Benelux, Frankrijk en Zuid-Europa. Als all-round transportbedrijf verzorgen zij zowel kleine pakketjes als complete ladingen, waarbij alle goederen met vakmanschap ‘door-to-door’ afgeleverd worden.
    Website: www.meeusgroup.nl
  • Hartog & Bikker: Hartog en bikker is een specialist op het gebied van volumetransport, logistiek en warehousing. Vanuit de transportvestigingen  in Vuren en Oss worden dagelijks 145 vrachtauto’s aangestuurd, welke voornamelijk ftl-vervoer verrichten. Het werkgebied betreft de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.  Men vervoert met name verpakkingsmiddelen zoals glas, blik, pallets, karton enz. Kwaliteit en flexibiliteit zijn de belangrijkste speerpunten in de dienstverlening.
    Website: www.hbtrans.nl
  • Darvi: deze onderneming is de oudste hoeksteen van de Meeus Group, met reeds 130 jaar ervaring. Met ongeveer 90 eigen wagens die dagelijks worden ingezet en 120 mensen in dienst, biedt deze klanten een optimale service binnen de Benelux.
    Website: www.darvi.nl

De bedrijven die tot de Meeus Group behoren staan bekend om hun uitstekende service en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, die dankzij het interne IT beleid en departement steeds verder geoptimaliseerd worden.

Een volgende stap binnen deze automatisatie is de inzet van de eMobile App als telematica oplossing, om nog verder te optimaliseren en moderniseren.  Na een grondige selectieprocedure werd gekozen voor de oplossing van EuroTracs daar beide bedrijven dezelfde visie delen wanneer het gaat over real-time data uitwisseling en de flexibiliteit die deze boordcomputer levert om aan de kwaliteitseisen van de Meeus Group te voldoen.