Transport Management en Fleet Management

Als subcontractor kan u steeds betere kwaliteit leveren naar uw verlader of uw interne adminstratie vereenvoudigen.

Een transport management systeem of telematica oplossing is ook belangrijk voor u!

EuroTracs helpt u door het aanbieden van de juiste oplossingen die uw bedrijfsproces kan vooruit helpen.  Met eTrans en eMobile, ons TMS en telematica platform bieden wij u de perfecte combinatie om meer kwaliteit te leveren.

Automatisatie met eTrans TMS optimaliseert uw administratie en efficiëntie

eTrans TMS is voor elke transportonderneming, of ieder bedrijf dat nood heeft aan een goede opvolging van hun wagens, orders of optimalisering van ritten en planning, de transport management oplossing bij uitstek!

Dit platform zorgt ervoor dat u als onderneming mee kan genieten van de mogelijkheden die eTrans biedt zonder te investeren in lokale en dure hard- en software.

Ons TMS platform zorgt er ook voor dat u enkel betaalt voor wat u gebruikt. U communiceert vandaag enkel met een deel van uw vloot, of u gebruikt maar enkele wagens om deze maand uw orders uit te voeren, dan betaalt u ook enkel voor deze voertuigen.

eTrans probeert op een financieel correcte manier het transport management van iedere bedrijf te optimaliseren.

Een professionele boordcomputer op uw smartphone of tablet

“eMobile App is de boordcomputer die uw bedrijfsproces ondersteunt en niet enkel door berichten te versturen! Wanneer u gebruik maakt van de flexibiliteit en de mogelijkheden van deze telematica oplossing, dan houdt u controle over uw bedrijf”

eMobile App zorgt ervoor dat het bedrijfsproces niet stopt in het voertuig of zelfs wanneer de chauffeur werkt buiten de cabine. Voor de transport en logistiek sector is het belangrijk om zowel eigen chauffeurs als onderaannemers goed te kunnen aansturen en dit zonder concessies te moeten doen aan functionaliteit en kwaliteit.

Maar bovenal werkt onze boordcomputer op een tablet of smartphone zonder dat u hiervoor zware investeringen hoeft te doen, en betaalt u enkel wanneer deze telematica oplossing wordt gebruikt.