Transport Management hoeft niet moeilijk te zijn!

De nieuwste ontwikkelingen die uw bedrijf ondersteunen

Op 28 maart 2019 geven wij u gedurende een korte sessie meer informatie rond onze huidige oplossingen en nieuwste ontwikkelingen die uw bedrijfsproces beter kunnen ondersteunen.

14u30: Ontvangst

15u00: Verwelkoming en Introductie

Chris Bert, Managing Director EuroTracs

15u10: eTrans: hoe uw transportorganisatie van A tot Z automatiseren

Sven Claessens, Christiaan Bert Managing Partners EuroTracs

eTrans is het TMS-platform die de volledige werking van uw transportbedrijf automatiseert.  Graag tonen wij u hoe u op éénvoudige wijze uw klantenorders kan registeren of laten registreren via een klantenportal.  Daarnaast krijgt u een beeld hoe u optimaal kan plannen en over hoe u uw chauffeurs & wagens kan aansturen en beheren. Op deze manier houdt u een klare kijk op uw organisatie tot en met de facturatie.

15u50: eMobile: de dynamische boordcomputer die uw intern proces ondersteunt

Sven Claessens, Managing Partner EuroTracs

Of u nu werkt met eTrans, uw eigen ontwikkelde software of een andere TMS-systeem, eMobile is de boordcomputer oplossing die op een éénvoudige manier geïntroduceerd kan worden binnen uw organisatie.

Het aansturen en opvolgen van uw chauffeurs en activiteiten in real-time, zijn naast andere functies zoals Eco, rijstijlen, uitlezen van de tachograaf, scanning,… één van de vele toepassingen die een moderne boordcomputer moet hebben.

16u30: De digitale vrachtbrief (eCMR) neemt zijn plaats in binnen de logistieke wereld

Barry Van Leuven, Managing Director Pionira

Barry Van Leuven, zaakvoerder van Pionira en bezieler van e-documenten, geeft meer uitleg in het bijzonder rond de elektronische CMR en het digitaal identificatieformulier van OVAM. Hierbij wordt aangetoond hoe de administratieve verwerking tot en met de facturatie kan geoptimaliseerd worden.  Ook de producten van EuroTracs en de samenwerking hierbij worden toegelicht.

17u00: Einde en Nabespreking met drank en hapje

Schrijf je hier in voor deze sessie

Waar en Wanneer:

  • Donderdag 28 maart 20198 om 15u
  • Gezellig napraten vanaf 17u.
  • Plaats: EuroTracs N.V. – Sluizeken 33 – 9620 Zottegem


EuroTracs biedt oplossingen en consultancy aan voor de transport-, mobiliteits- en logistieke sector.

Binnen onze organisatie zijn wij gespecialiseerd in volgende diensten:

Oplossingen voor transport, logistiek en vlootbeheer, met een  focus op het leveren van platformen en gerelateerde diensten zoals telematica en boordcomputer producten, delen en monitoren van zendingen.

Ontwikkeling en implementatie van projecten binnen de wereld van transport, logistiek en mobiliteit, gebaseerd op 20 jaar ervaring binnen een diversiteit van bedrijven en organisaties.

icon_shipper

Oplossingen voor de verlader

U wenst uw verzendingen on-line te delen en in real-time updates ontvangen op een uniforme manier? U zoekt een oplossingen om zicht te focussen op uitzonderlijke situaties? eConnect biedt hiervoor de nodige werkmiddelen, om uw processen te optimaliseren.

ico_carrier

Oplossingen voor de vervoerder

Vandaag heeft u als transportbedrijf heel wat administratieve taken te vervullen. Wenst u dit te optimaliseren, en uw administratie te vereenvoudigen door middel van integratie, dan kunnen wij u helpen met eTrans, eMobile en eConnect

ico_subcontractor

Oplossingen voor de onderaannemer – Charter

Uw klant wenst meer real-time informatie gedurende de uitvoering van een opdracht? U gebruikt geen transport management software of telematica oplossing in uw ondernemingen?