parallax background

TRANSPORT & LOGISTICS ANTWERPEN 2019

The networking hub for Transport & Logistics professional!

Antwerp Expo België, 15 t.e.m. 17/10/2019

Transport & Logistics Antwerpen 2019 is de grootste vakbeurs voor de transport & logistieke sector in de Benelux. Op 15, 16 & 17 oktober zal EuroTracs weer deelnemen aan dit event, en nodigen wij u graag uit ons te bezoeken op stand 1.005.

Met veel plezier tonen wij u de mogelijkheden van onze platformen:

  • eTrans: uw transport management software overal beschikbaar, zonder zware investering en tegen een maandelijks betaalbare prijs helpt uw onderneming professioneel te werken en uw rendement te verhogen.
  • eMobile App: een revolutionaire Mobiele Boordcomputer App stelt u in staat volledige controle te houden over de prestaties van uw chauffeurs en voertuigen. Alle informatie is steeds realtime beschikbaar tegen een minimale investering.
  • eConnect: deel orders met uw onderaannemers en informeer uw klanten tijdens de uitvoering. eConnect is de revolutie in de wereld van transport interchange systemen, laat toe uw samenwerking te automatiseren en te optimaliseren.

Transport & Logistics Antwerpen 2019 is een levendig forum dat professionals samenbrengt uit alle deelsectoren: onder meer transport, opslag en behandeling van goederen, datacommunicatie en software. Die diversiteit aan disciplines en invalshoeken zorgt voor een rijke totaalbeleving.

U had zich graag ingeschreven om de beurs en EuroTracs te bezoeken, klik dan op onderstaande banner.

T&L Antwerpen 2019