Transport Management en Fleet Management

Logistieke oplossingen voor het transportbedrijf leidt tot betere administratie, opvolging en kwaliteit.

Een transport management systeem, een unieke boordcomputer en order sharing platform brengt meer kwaliteit in uw bedrijf en dienstverleningt!

EuroTracs helpt u bij de implementatie van de juiste oplossingen, waarbij wij steeds het bedrijfsproces nauwzettend integreren.  Met eTrans en eMobile, ons TMS en onze boordcomputer bieden wij de perfecte combinatie om uw gegevensstromen te synchroniseren.  eConnect – van Logenios – biedt u de beste oplossing om informatie te delen met uw onderaannemers of klanten, zodat meer kwaliteit in de logistieke keten geboden wordt.

Automatisatie via het eTrans TMS optimaliseert uw administratie en efficiëntie

eTrans TMS is voor elke transportonderneming, of ieder bedrijf dat nood heeft aan een goede opvolging van hun wagens, orders of optimalisering van ritten en planning, de transport management oplossing bij uitstek!

Dit platform zorgt ervoor dat u als onderneming mee kan genieten van de mogelijkheden die eTrans biedt zonder te investeren in lokale en dure hard- en software.

Ons TMS platform zorgt er ook voor dat u enkel betaalt voor wat u gebruikt. U communiceert vandaag enkel met een deel van uw vloot, of u gebruikt maar enkele wagens om deze maand uw orders uit te voeren, dan betaalt u ook enkel voor deze voertuigen.

eTrans probeert op een financieel correcte manier het transport management van iedere bedrijf te optimaliseren.

Een professionele boordcomputer op uw smartphone of tablet

“eMobile App is de boordcomputer die uw bedrijfsproces ondersteunt en niet enkel door berichten te versturen! Wanneer u gebruik maakt van de flexibiliteit en de mogelijkheden van deze telematica oplossing, dan houdt u controle over uw bedrijf”

eMobile App zorgt ervoor dat het bedrijfsproces niet stopt in het voertuig of zelfs wanneer de chauffeur werkt buiten de cabine. Voor de transport en logistiek sector is het belangrijk om zowel eigen chauffeurs als onderaannemers goed te kunnen aansturen en dit zonder concessies te moeten doen aan functionaliteit en kwaliteit.

Maar bovenal werkt onze boordcomputer op een tablet of smartphone zonder dat u hiervoor zware investeringen hoeft te doen, en betaalt u enkel wanneer deze telematica oplossing wordt gebruikt.

Eenvoudige uitwisseling met charters en real-time communicatie met uw opdrachtgever

PrLogeniosoducenten en transportbedrijven maken vandaag veel gebruik van onderaannemers en hebben dan ook nood aan het uitwisselen van de
ordergegevens met deze partijen om beter te kunnen samenwerken. Het is daarnaast ook zeer belangrijk dat zij steeds in real-time geïnformeerd zijn om op hun beurt hun eindklant goed te kunnen bedienen.

Met eConnect kan u transportopdrachten éénvoudig delen met uw vervoerder. De statusinformatie die up-to-date wordt gebracht door deze wordt automatisch opnieuw aan u aangeboden, zodat u deze geautomatiseerd in uw software kan laten verwerken. Ons platform zorgt ervoor dat doorheen de volledig logistieke keten, en bij inzet van meerdere partijen (charters) administratie wordt vereenvoudigd door geautomatiseerde samenwerking.

Biedt de juiste tools aan uw onderaannemers, en zorg dat in real-time het proces van u en uw opdrachtgever geoptimaliseerd wordt!

eConnect stelt u in staat om de vervoerders van uw goederen in real-time positie en statusinformatie met u te laten delen.  Op deze manier weet u steeds waar u goederen zich bevinden, welke de ETA is op de verschillende locaties en op welk tijdstip men de goederen laadt of levert. Dit kan men door de informatie die aangeleverd wordt door het telematica systeem van de vervoerder te integreren met eConnect. Op die manier levert u ook een grotere service naar uw opdachtgevers.

Maakt u gebruik van vervoerders die niet over een boordcomputer beschikken, dan kan u hun de eConnect app ter beschikking stellen gedurende het tijdsvenster van de opdracht.  Met deze app kunnen zij u makkelijk vanop hun mobiele telefoon deze informatie ter beschikking stellen:

  • de positie van uw goederen;
  • de status van laden en lossen;
  • de communiceer met uw vervoerders;
  • de verstuur beeldmateriaal bij schade, ongeval, …
  •  …

Samen met eConnect weet u steeds wat speelt, en verbetert u de samenwerking met uw opdachtgever en subcontractor op éénvoudige wijze.