eMobile App en KTO: doelstellingen behalen en duurzaamheid nastreven.

KTO BoordcomputerKTO automatiseert met eMobile boordcomputerapplicatie van EuroTracs

eMobile Boordcomputer App ondersteunt uw transport overal waar nodig!

Samazan, Frankrijk: Of het nu gaat over algemeen transport, Distributie of groupage van vloerbekleding, KTO combineert deze activiteiten iedere dag dankzij technologische innovatie.

KTO is klaar voor de toekomst door voor al zijn transportorders gebruik te maken van de eMobile app, een boordcomputer applicatie ontwikkeld door EuroTracs. EuroTracs zorgt hierbij altijd voor de aansturing en opvolging op maat binnen en buiten de cabine van de vrachtwagen.

State of the Art oplossingen

De KTO-groep, die beschikt over een eigen ontwikkeld TMS software platform ‘TRANSRA’ en WMS MOTUS, heeft gekozen voor het integreren van de eMobile App boordcomputer van EuroTracs. Het inpassen hiervan was één van de laatste schakels binnen het informatiseringsproces met als doel de volledige communicatieflow en goederen afhandeling te optimaliseren tot in de vrachtwagen. Op deze manier wordt ook de bestuurder ingeschakeld in de data flow van de logistieke keten om zowel de interne processen, als de communicatie naar de klant te optimaliseren. Daarnaast worden ook de tachograaf-gegevens automatisch vanop afstand uitgelezen en kan de rijstijl van de chauffeurs ook opgevolgd worden. Het volledig proces van opvolging van vrachten, trailers en containers wordt vanuit de organisatie aangestuurd en real-time opgevolgd.

Stephan Cools: “Wij hebben gekozen voor de eMobile app van EuroTracs wegens zijn veelzijdigheid en aanpasbaarheid naar onze verschillende processen. Dankzij de inzet van deze State of the Art boordcomputer in samenwerking met onze software oplossingen TRANSA TMS en het MOTUS WMS is KTO klaar om alle doelstellingen te behalen en duurzaamheid na te streven in al zijn facetten.”

Meer informatie over KTO: www.kto.be
Meer informatie over eMobile App: eMobile boordcomputer