Boordcomputer en telematica eMobile

De EuroTracs TBox WP BT

De EuroTracs TBox WP BT garandeert een permanente wereldwijde tracking. De kleine intelligente GPS-tracker neemt GPS-berichten op en stuurt ze in realtime naar eTrans. De behuizing (IP67) van de EuroTracs  TBox WP BT is waterdicht.

De GPS-berichten worden geregistreerd op basis van tijd en richting. De informatie wordt vervolgens via GPRS naar eTrans verzonden. Elke 2 minuten in het thuisnetwerk wordt bij roamen een actuele positie van het voertuig elke 5 minuten naar eTrans verzonden. Bovendien wordt een verder reisintervalbericht afgegeven wanneer de rijrichting met meer dan 18 ° verandert.

In eTrans wordt de ontvangen informatie op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd als een rijstrook. Het is ook mogelijk dat de berichten worden verzonden via onze webservices naar uw persoonlijke trailer-beheersysteem.

De rij- of staande herkenning vindt plaats via een bewegings- en GPS-sensor. Wanneer deze sensoren het rijden detecteren, verzendt de EuroTrac TBox WP BT periodiek tripintervalsberichten. Als het voertuig stilstaat en het contact is uitgeschakeld, schakelt de EuroTracs TBox WP BT na 5 minuten over naar de DeepSleep-modus. In deze modus wordt de GPS gedeactiveerd en wordt een minimaal energieverbruik bereikt, zodat de voertuigaccu niet meer wordt gebruikt.

Een back-upbatterij zorgt ervoor dat berichten naar eTrans kunnen worden verzonden tot 15 minuten nadat het contact is uitgeschakeld.

Een geïntegreerde SD-geheugenkaart zorgt ervoor dat alle berichten worden opgenomen. Berichten die tijdens een “offline fase” worden opgenomen, worden latear verzonden.

Functionaliteiten

  • Wereldwijde locatie van uw trailers
  • Tripdetectie via ontsteking en gps-snelheid
  • Waterdichte IP67-behuizing
  • Interne SD-kaart voor offline gegevensopslag
  • Berichten worden via GPRS naar eTrans verzonden

eMobile App Telelmatica & Boordcomputer oplossing

eMobile is voor ieder transportbedrijf de boordcomputer voor het aansturen van het bedrijfsproces.