eConnect Control Tower en Order Sharing

Uitwisselen van opdrachten op een uniforme manier.

Producenten en transportbedrijven maken vandaag veel gebruik van onderaannemers en hebben dan ook nood aan het uitwisselen van de ordergegevens met deze partijen. Het is daarnaast ook zeer belangrijk dat zij steeds in real-time geïnformeerd zijn om op hun beurt hun eindklant goed te kunnen bedienen.”.

Het eConnect platform zorgt ervoor dat je op een universele manier orders kunt uitwisselen met uw vervoerders, die op hun beurt de orders weer kunnen doorzetten naar onderaannemers.  Op die manier zorgt u ervoor dat u steeds de juiste informatie gedeeld wordt, en dat met de tools die wij aanbieden de nodige informatie rond de uitvoering in real-time ontvangt.

Het delen van informatie op gestructureerde wijze zorgt ervoor dat de administratie en informatie deling geoptimaliseerd wordt wat de kans op fouten drastisch verminderd, en de kwaliteit wordt verhoogd.

eConnect faciliteert dat al de betrokken partijen de gegevens rond het order kunnen bijwerken en delen teneinde iedereen op een éénduidige manier te informeren. Deze gegevens kunnen dan ook opgenomen worden hun bedrijfsproces.

Belangrijke troeven van de Order Exchange Gateway

  • Delen van de order- en tripgegevens op een uniforme manier doorheen de keten;
  • Integratie mogelijkheden van en naar het platform: EDI, XML, …;
  • Integratie van alle mogelijke telematicaoplossingen voor de automatische toekenning van posities en statusberichten;
  • Gratis gebruik van een platform onafhankelijke tijdelijke applicatie voor het gemakkelijk inschakelen van de kleinere vervoerders;
  • U betaalt enkel wat u gebruikt;

Geen boordcomputer en toch meer kwaliteit!

Uw wagens beschikken niet over een eigen boordcomputer? Uw onderaannemers hebben geen telematica oplossing die kan aansluiten op uw backoffice, zodat zij u ook helpen onmiddellijk informatie te verschaffen over uw ladingen??

Met de eConnect App bieden wij de oplossing! Laat uw bestuurders de app downloaden op hun smartphone en wij informeren u over:

  • de posities van uw goederen;
  • de status van laden en lossen;
  • communiceer met uw vervoerders;
  • verstuur beeldmateriaal bij schade, ongeval, …
  •  …

Samen met eConnect weet u steeds wat speelt, en verbetert u de samenwerking met uw verlader en subcontractor op éénvoudige wijze.

Vedrova biedt meer kwaliteit dankzij inzet eConnect

Dankzij het gebruikt van eConnect kan vervoerder Vedrova meer kwaliteit bieden naar zijn opdrachtgevers, zelfs bij inzet van vele onderaannemers.