eConnect Control Tower en Order Sharing

Samenwerking tussen verladers, vervoerders en charters vereenvoudigd met eConnect.

eConnect is een SaaS platform dat samenwerken faciliteert tussen verladers (industriële en producenten) en vervoerders. Het zal al de activiteiten van beide groepen orchestreren en de samenwerking in goede banen leiden. Dit zorgt vandaag voor een professionele opvolging en snelle interventie bij problemen binnen de logistiek.

Het eCONNECT portaal bestaat uit 2 dienstengroepen:

  • Order Exchange Gateway: delen en toekennen van orders tussen partners;
  • Order Execution Monitoring: automatische controle tijdens de uitvoering.

Bezoek onze product website:

eConnect functionaliteit die
de logistieke keten verbindt

Eenvoudig Uitwisselen Van Order Informatie Binnen Logistiek

Producenten en transportbedrijven maken vandaag veel gebruik van onderaannemers en hebben dan ook nood aan het uitwisselen van de ordergegevens met deze partijen om beter te kunnen samenwerken. Het is daarnaast ook zeer belangrijk dat zij steeds in real-time geïnformeerd zijn om op hun beurt hun eindklant goed te kunnen bedienen.

Met eConnect kan u transportopdrachten éénvoudig delen met uw vervoerder. De statusinformatie die up-to-date wordt gebracht door deze wordt automatisch opnieuw aan u aangeboden, zodat u deze geautomatiseerd in uw software kan laten verwerken. Ons platform zorgt ervoor dat doorheen de volledig logistieke keten, en bij inzet van meerdere partijen (charters) administratie wordt vereenvoudigd door geautomatiseerde samenwerking.

Telematica onafhankelijk opvolgen van shipments

Is het opvolgen of delen van orders belangrijk voor uw bedrijf? Heeft u veel shipments per dag en is het onmogelijk om de status van deze op te volgen? Kan management by exception informatie uw helpen tijdens de uitvoering van uw transporten? Moet jij ook een goed overzicht behouden over de inbound en outbound van goederen?

Met eConnect en de Order Execution Monitoring module, zorgen wij ervoor dat u zich enkel moet focussen op de shipments die potentieel gevaar lopen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u controle houdt over de bezetting van uw laad- en losplaatsen zodat geen bottlenecks ontstaan, en kan u met dit samenwerkingsplatform uw transporten begeleiden. En dit zonder investering van uw uitvoerders in dure telematica systemen, maar door integratie van hun bestaande tools.

Meer kwaliteit, zelfs zonder telematica aan boord

De eConnect App, samen met het eConnect platform, maakt het mogelijk voor vervoerders om real-time status informatie en posities te delen met de verlader.

Op die manier kan deze verladers op elke moment zijn goederen volgen gedurende het transport, de ETA controleren voor de verschillende lokaties, en weet hij precies wanneer zijn zendig geladen of gelost wordt, waarbij hij opnieuw zijn eigen klant kan informeren.

filter

Eénvoudig filteren van relevante data

Connect filtert realtime statusinformatie uit verschillende telematicasystemen en brengt die gerelateerd aan het juist order bij elkaar op één platform.

time

Tijdswinst

Data uitwisselen via eConnect bespaart de vervoerder, verlader en charter veel tijd. Bellen over wanneer een zending aankomt is niet meer nodig.

Smartphone

Smartphone enabled

s er geen boordcomputer of trailervolgsysteem aan boord, dan kan de chauffeur via zijn smartphone gegevens invoeren op eConnect.

eConnect Samenwerking en Monitoring in de logistieke keten

eConnect maakt het mogelijk op een gestandaardiseerde manier informatie in real-time uit te wisselen tussen alle partners in de logistieke keten.