We zorgen voor real-time informatie uitwisseling tussen verlader, transporteur en onderaannemer

Als IT Service provider biedt EuroTracs een onafhankelijke oplossing binnen de logistieke sector. Onze platformen richten zich op proces-optimalisatie voor het uitwisselen van transportopdrachten en real-time opvolging van transport gedurende de uitvoering.

Door middel van onze control-tower, bieden wij live opvolging, waardoor onze klanten onmiddellijk corrigerende acties kunnen plannen, of leren van de resultaten, zodat hun logistieke processen worden geoptimaliseerd in de toekomst.

Meer transparantie in uw logistieke proces

Door gebruik te maken van de beschikbare middelen voor transport in de meest geoptimaliseerde manier, het besparen van brandstof, het verlagen van CO2 uitstoot, en het verminderen van leveringstijden, brengt Logenios u dichter bij uw doel.  Via een cloud-based controle centrum, voorziet ons open web platform eConnect u en alle partijen binnen de logistieke keten van een automatische opvolging, vanaf afhaling tot levering.

Optimaliseer de Supply Chain en verhoog uw kwaliteitsstandaarden

Sluit mogelijke onderbrekingen binnen uw communicatie uit, om de processen binnen de supply-chain te optimaliseren en uw kwaliteitsstandaarden te verzekeren. Onze diensten ondersteunen uw proces, ongeacht welk telematicasyteem, transport management systeem of business software u gebruikt, en dit vanaf de eventuele time-slot boeking tot de levering.

+130

More than 130 connected telematics solutions

+200.000

More than 200.000 shipments monitored per month

+3000

More than 3000 connected carriers

+ 60 mio.

More than 60 mio. positions per day

ico_shipper-150x150

Verlader

Live Statuscontrole

Als producerende industriële onderneming geeft u regelmatig opdrachten aan transportbedrijven?

eConnect optmaliseert uw transportplanning en vereenvoudigt het uitbesteden van transportopdrachten zodat fouten in communicatie vermeden worden en u de status van uw goederen ook met uw klanten klanten kan delen.

ico_carrier-150x150

Transporteur

Proactieve dienstverlening

U biedt als expeditie of logistiek bedrijf transportdiensten aan

Via eConnect profiteert u van een vereenvoudige opdrachtuitwisseling, inclusief Multi-level order management indien u met verschillende onderaannemers werkt. U informeert automatisch uw klanten en ontvangers zonder bijkomende inspanningen.

ico_subcontractor-150x150

Ontvanger

Verhoogde flexibiliteit

Als industrie of handelsonderneming heeft u regelmatig goederen die verder moeten verwerkt of gedistribueerd worden?

Op basis van de real-time gecommuniceerde informatie automatiseert en ondersteunt eConnect uw bedrijfsprocessen zodat u steeds de controle houdt, dit vanaf de kade tot het depot.