parallax background

De Winter Logistics kiest voor de eMobile boordcomputerapplicatie van EuroTracs

De Winter Logistics: ‘Alles draait om het belang van de klant’

HONSELERSDIJK – Vlugger, vaker, verser. In de wereld van de agrologistiek tikt de klok sneller dan elders. De wens van de klant stelt transporteurs van groenten, fruit, planten en bloemen voor enorme uitdagingen. Voor De Winter Logistics is dit een gegeven.

De Winter Logistics kiest eMobile AppDe logistiek dienstverlener uit Honselersdijk is klaar voor de toekomst dankzij een slimme planning, optimale inzet van medewerkers en ICT en een up-to-date wagenpark. “Het is een manier van denken die we zelf ook hanteren: steeds zoeken naar nieuwe vormen van dienstverlening. We streven naar efficiency en operational excellence, maar waar zijn we zonder de enorme inzet van onze mensen op de werkvloer en achter het stuur?” Iedereen binnen de sierteeltsector kent ons als een betrouwbare en kundige partij. De Winter Logistics deelt haar kennis van efficiency in transport en de logistiek met haar partners binnen het landelijke samenwerkingsverband Greenport Logistics. Wij denken mee en ontwikkelen diensten op maat voor de klant, want uiteindelijk is dat elke dag ons doel, tevreden klanten.”

Moderne techniek

Dagelijks zijn tientallen trucks van De Winter Logistics op weg van de grote Nederlandse veilingen naar de vele vaste klanten in binnen- en buitenland. Dat zijn tientallen chauffeurs die producten met zorg, aandacht en verstDe Winter Logistics selecteert EuroTracsand van zaken van A naar B vervoeren. Een mooi vak. Eric de Winter: “Het is elke dag weer goed om al die met zorg gekweekte en geteelde sierteeltproducten en verse groenten in onze auto’s geladen te zien worden. Aan ons de taak om ze in perfecte conditie bij de klant te brengen. Alle facetten die daarbij komen kijken moeten van A tot Z kloppen. Het is een complex samenspel van mensen en techniek dat al die ritten mogelijk maakt. Daar horen investeringen bij, zoals onlangs de aankoop van de nieuwe boordcomputers. Na een grondige selectieprocedure werd gekozen voor de oplossing van EuroTracs daar beide bedrijven dezelfde visie delen wanneer het gaat over real-time data uitwisseling en de flexibiliteit die deze boordcomputer levert om aan de kwaliteitseisen van De Winter Logistics te voldoen.

Onze chauffeurs beschikken daarmee over de meest moderne apparatuur, die het werk niet alleen prettiger maar ook nog efficiënter maakt. Dankzij die moderne logistieke middelen k
unnen we ook een andere doelstelling behalen: duurzaamheid nastreven in alles wat we binnen De Winter Logistics doen. Het is meer dan concurrerend werken, er komen generaties na ons waarmee we rekening moeten houden. Wanneer je al die dingen bij elkaar optelt, dan kom je tot een bedrijf waar wij als directieleden ontzettend trots op zijn. De drive die we met al onze collega’s delen maakt dat De Winter Logistics elke dag een stukje beter wordt…”

Meer informatie over De Winter Logisics
Meer informatie over eMobile App