Bolloré Logistics houdt controle over zijn zendingen met eConnect

Bolloré Logistics is de globale leider wat betreft internationaal transport en logistiek.  Door zich steeds aan te passen aan de wijzigende noden van hun klanten, is hun expertise zo verrijkt, zodat zij een tier-one logistieke partner geworden zijn en één van de top 10 transport bedrijven in de wereld, met het grootste geïntegreerde logistieke netwerk in Afrika.  Bolloré levert tailer-made oplossing met een hoge added-value, gebaseerd op diepgaande expertise in verschillende industriën, alsook door de constante uitdaging aan te gaan om de centrale waarden en cultuur aan te passen aan de veranderende economie.

Bolloré Transport & Logistics brengt 4 traditionele diensten van de Bolloré groep samen. Bolloré Ports, Bolloré Logistics, Bolloré Railways and Bolloré Energy zijn de 4 domeinen en expertises die samenwerken om hun klanten op wereldniveau are de beste service te leveren. Bolloré Transport & Logistics stelt deze domeinen ten dienste van hun klanten, samen met de uitbouw en beheer van haventerminals, spoorlijnen, vrachtvervoer en logistiek in de olieindustrie, en dit samen met 36.700 werknemers in 105 landen.

Gebaseerd op deze waarden en de constante zoektocht om hun klanten nog beter ten dienst te staan, selecteerde Bolloré Logenios en EuroTracs om een groot deel van hun verzendingen in Frankrijk te monitoren.  Door hun transportbedrijven met verschillende telematica oplossingen te integreren, zal eConnect Order Execution Monitoring hun behoefte om hun klanten te alarmeren bij wijzigingen in de planning pro-actief ondersteunen.

Meer informatie: http://www.bollore-logistics.com/en